Skal børnene have en sjov oplevelse?

I over 15 år har Birger Vest leveret professionel børneunderholdning ved arrangementer over hele landet og flere af de nordiske lande

Med showet “Magi i Børnehøjde” skaber Birger Vest både latter, overraskelse og forundring, som børnene vil huske og snakke om længe efter arrangementet.

Det sjove og tempofyldte trylleshow er for hele familien med børnene i centrum – hvor flere af dem inddrages på scenen eller fra deres pladser.

Oplev blandt andet den levende hvide tryllekanin Terkel, der bliver tryllet frem på forunderlig vis!

Book Birger Vest til jeres næste arrangement

Børnehaver, skoler, sfo’er og biblioteker
Trylleshowet er alsidig og herfor meget velegnet, når børnehaven har jubilæum, skolen holder skolefest eller biblioteket har arrangementer for børnene.

Sommerfest, gadefest og byfesten m.m.
Skal I holde vejfest, sommerfest, byfest eller et andet større arrangement, hvor både små og store vil være til stede. Showet er perfekt ved denne typer arrangementer.

Birger Vest har optrådt med sit show til Skansefesten i Hals, Hundested Havnefest, Sommersjov i Ry, Tylstrup Marked og Latinerfestivalen i Aarhus og mange andre.

Firmaarrangementer / Familiedag
Holder virksomheden familiearrangement, hvor personalets bedre halvdel og børn er inviteret med? Birger Vest har stået for børneunderholdningen til diverse firmaarrangementer med stor tilfredshed.

Underholdte, inspirerede og glade børn til personaledage øger med garanti medarbejdertilfredsheden og gør netop jeres arrangement attraktivt næste år.

Vestas, Arla, Rambøll, Comwell, Siemens Wind Power, Salling Group, AAB med flere, har allerede haft booket Birger Vest til deres familiedag, juletræsfest og fastelavnsarrangement. Se referenceliste

Børneunderholdning
Børneunderholdning
Børneunderholdning

Tryllekunstner Birger Vest har en formidabel evne til at fange børnenes opmærksomhed, de var engagerede og koncentrerede under hele forestillingen. Han levede fuldt ud op til forventningerne.

SYGEHUS HIMMERLAND | MALENE WENDTLAND

Vi har gennem flere år, haft tryllekunstner Birger Vest til at komme og overraske børnene med et sjovt og meget underholdende trylleshow.

Vi voksne morer os ligeså meget som børnene og vi må sige at Birger i allerhøjeste grad har evnen til at få alles opmærksomhed gennem hele forestillingen. Vi vil meget gerne anbefale Birger Vest – Det er ren magi for sjælen!

Mødrehjælpen i Aarhus | Birgitte Heilskov

På Museum Jorn kan vi på det varmeste anbefale Birger Vest som en dygtig, lødig og professionel tryllekunstner. Vi har anvendt ham som entertainer til ferniseringen på årets børneudstilling 2014.

Han formåede at tryllebinde og skabe latter blandt store og små gæster. Det er første gang, vi har anvendt en professionel tryllekunstner, men det er bestemt ikke sidste gang, vi anvender Birger Vest.

Museum Jorn | Malene L. Thomassen

Kontakt & Booking

Du er altid velkommen til at ringe eller sende en mail og hør nærmere om mulighederne for børneunderholdning til netop jeres arrangement!

Børneunderholdning
Birger Vest har vundet flere priser med sit trylleri for børn, heriblandt titlen “Dansk Mester i Børnetrylleri 2013”.

Send din forespørgsel

  Navn (skal udfyldes)

  Telefon (skal udfyldes)

  E-mail (skal udfyldes)

  Besked

  © 2005-2021 | Vest Entertainment | CVR: 32877397
  Cookie- og privatlivspolitik