ANBEFALINGER

Book Birger Vest - Lykke Music & Events

Vi har haft fornøjelse af Birger Vest ved 2 lejligheder. Den første til vores datters konfirmation, hvor kombinationen af magiske tryllekunstner kombineret med humor og sjov gav hende (og os andre) en uforglemmelig oplevelse. Den anden gang var på min virksomhed, hvor Birger optrådte og fik medarbejderne med i showet – det bragte glæde og grin frem. Birger er en rigtig dygtig kunstner som leverer varen.

– Y-CONNECTION | DAVID S. YU

Leighton Foods har afholdt 20 års jubilæum med gæster fra forskellige steder fra Europa. Underholdning fra Birger Vest sad lige i skabet. Fed underholdning for alle til at starte med og imponerende og sjov trylleri rundt ved bordene. Han viste dejlig fleksibilitet ved at lure stedet og publikum af og tilpasse underholdningen. Der er kun modtaget positiv respons fra vores gæster. Hermed de bedste anbefalinger.

– LEIGHTON FOODS | LARS WINDTBERG

Det var lige så professionelt, som vi havde fået at vide det ville være. Der blev ydet en utroligt god service til vores gæster, og så havde vi endda en specialopgave til ham, som han løste til UG. Så har han jo en humor af en anden verden, og alle morede sig helt utroligt meget. Jeg kan kun anbefale Birger Vest som et meget, meget underholdende indslag.

– KK ELECTRONIC | ALFRED SAXOSEN

Der er rigtig god feedback på din optræden i Søllerød. Der var stor jubel blandt tilskuerne, og de har begejstrede fortalt vidt og bredt om din optræden til mange kolleger. Så tommelfingeren vender ubetinget opad herfra DONG.

– DONG ENERGY | MARTIN DARLING

Gæsterne var vældigt imponerede over alle dine tricks! Walk-around Magic var helt perfekt underholdning til en fest med blandede gæster, som ikke alle kendte hinanden på forhånd. Udover gode grin gav det også en masse at snakke om ved bordene. Dine tryllerier var helt klart med til at gøre vores fest fantastisk!

– DAMCO | MERETE MØLLER CHRISTENSEN

Du har virkelig fået store roser for din optræden til vores julefrokost. Jeg har ikke hørt en eneste dårlig kommentar, fra de 220 gæster som blev underholdt af dig. Du får de bedste anbefaling herfra.

– VERDO | MADS LEMVIGH

Der var både sjov og spas, samtidig med at folk blev snydt, så vandet drev af dem. Vi fik lige den type underholdning ved vores julefrokost, vi søgte. Folk fik en stor oplevelse og der blev både grinet og klappet meget.

– KVICKLY | LARS BORG

Vi havde Birger Vest til at underholde til virksomhedens julefrokost. Det var både sjovt og dybt professionelt. Hans underspillet humor og ikke mindst hans dybt imponerende trylleri, gik ind hos alle. Vi siger stadigvæk til hinanden “hvordan gjorde han det”? Birger Vest får mine bedste anbefalinger.

– POUL GADE SKILTE | CLAUS GADE

Jeg havde Birger Vest til under min reception at underholde gæsterne. Han gjorde det fremragende, og det fungerede virkelig godt – han skabte god underholdning, grin, forundring og samtaler på tværs mellem gæsterne. Jeg kan anbefale ham til lignende lejligheder, og vil bestemt gøre brug af ham igen – måske jeg næste gang kan gennemskue, hvad han gør!

– INTERLEX ADVOKATER | JESPER ØRSKOV NIELSEN

Intet må gå galt, og det gjorde det heller ikke, da vi havde besøg af Birger Vest i studiet til optagelserne af vores store juleshow på dk4. Birger underholdte både seerne og gæsterne i studiet med sin drengede charme og store talent.

– DK4 | DEAN STRANGE

Tjele Efterskole har haft et fantastisk besøg af tryllekunster Birger Vest. Fra start til slut i showet var alle elever begejstrede og sad helt ude på kanten af stolene. Birger har en super god måde at formidle sit show på, så alle kan følge med, og han ramte målgruppen helt perfekt. Undervejs inviterede Birger elever på scenen som hjælpere eller deltagere I showet, og det gav en fest hos alle. 
Tjele Efterskoles elever havde en suveræn aften med masse af grin, glæde og godt humør samtidig med de fik en unik oplevelse med en genial entertainer og tryllekunster. Vi glæder os allerede til næste gang Birger Vest skal på besøg og anbefaler alle at få set Birger Vest.

– TJELE EFTERSKOLE | TOMMY JØRGENSEN

Birger Vest har underholdt mig og mine gæster i anledning af min 60 års fødselsdag. Det var helt igennem en dejlig oplevelse. Både børn, unge og ældre blev underholdt på en rigtig god måde.

Indslaget med trylleri på en meget professionel måde, krydret med humor og inddragelse af gæsterne og blev modtaget rigtig godt. Han er god til at skabe en stemning, og jeg vil varmt anbefale Birger Vest. Tak fordi du gav mig og mine gæster en sjov og god oplevelse, som vi vil huske længe.

– KAREN ANDERSEN

Tak for fremragende underholdning ved vores bryllupsreception. Morsom, imponerende og helt diskret – lige hvad vi ønskede. Der var ping-pong af forundring, grin og spekulative miner rundt i lokalet, og der er stadig nogle, der grubler over din fingerfærdighed: “Hvordan søren kan det lade sig gøre?” Vi havde en helt perfekt bryllupsfest og reception.

– METTE JUEL KNUDSEN

Det var en utrolig oplevelse du leverede ved mine forældres guldbryllup. Alle var begejstrede og hyggede sig enormt sammen med dig. Mine forældre taler stadig med begejstring om din optræden og var glade for de begge blev involveret i dit show. Herfra skal lyde et stort tak.

– VIBEKE HALD

Jeg kan varmt anbefale Birger Vest som et underholdende indslag til fx en fest. Det var både rigtig sjovt og magisk! Det var en super oplevelse, der gjorde mine forældres guldbryllup ekstra speciel!

– HEINE BUSCH THOMSEN

God, humoristisk og gennemført underholdning med udgangspunkt i de interesser, som vores selskab havde. Du inddrog mange af deltagerne, hvilket gjorde det sjovt og personligt at se. Det skabte glæde, grin og forundring og det er absolut et gensyn værd!

– LAJLA VILLUMSEN

Festen forløb rigtig godt, men du havde jo også sørget for at varme gæsterne op med en yderst professionel og sjov underholdning. Vi har alle kun roser herfra. Tak fra os.

– LEIF CHRISTENSEN

Vi blev anbefalet at kontakte Birger Vest som heldigvis havde tid og lyst til at køre over bæltet til København. Han kom i god tid og gik i gang lige efter middagen, til stor overraskelse for børn og voksne. Birger Vest tryllebandt alle fra det øjeblik han gik i gang med sit show.

– NICOLAJ OG DITTE STILLING BORCHORST

Jeg bliver ved med at få positive tilbagemeldinger fra mine gæster til min 60 års fødselsdag. De var vildt imponeret over dit show, så jeg kan kun være superglad for at jeg fandt dig.

– POUL HANSNÆS

MANGE TUSIND TAK, fordi du var med til at gøre vores konfirmation for Johan og gæster uforglemmelig! Både børn og voksne var meget begejstret.

– IVAR OG PIA

Tusind tak for et super show. Konfirmanden og gæsterne synes det var mega godt. Håber du nåede frem i tide til din næste booking.

– ANETTE GAUTREY

Vi har haft den store fornøjelse af Birger Vest og hans trylleshow på Strandskolen. Birger viste fantastiske tryllekunstner til vores elever i 0. klasse. Børnene var så begejstret og vilde med hele setup’et. Et trylleshow fyldt med overraskelser, humor og ikke mindst læring for vores unge mennesker. Jeg kan varmt anbefale Birgers trylleshow som supplement til undervisningen, hvor glæde, nysgerrighed og social trivsel er i højsædet. Vi bruger meget gerne Birger igen på Strandskolen.

– Strandskolen | Morten Holck Jørgensen

Vi har haft besøg af Birger Vest på Ullerup Bæk Skolen i Fredericia. Birger underholdt først vores mellemtrin og dernæst vores indskolingen. Han ramte plet til begge elevgrupper. Børnene var vilde med hans trylleshow. Der blev grint af de mange sjove jokes og Birger var fremragende til at tage børnene med i de mange tryllerier. Jeg kan helt klart anbefale Birger Vest til både små og store børn og helt sikkert også til voksne.

– Ullerup Bæk Skolen | Lars Andersen
Facebook     Instagram     YouTube

© 2005-2024 | Vest Entertainment | CVR: 32877397

Cookie- og privatlivspolitik