Anbefalinger

Vi havde Birger Vest til at underholde til virksomhedens julefrokost. Det var både sjovt og dybt professionelt. Hans underspillet humor og ikke mindst hans dybt imponerende trylleri, gik ind hos alle.

Vi siger stadigvæk til hinanden “hvordan gjorde han det”? Birger Vest får mine bedste anbefalinger.

Poul Gade Skilte as | Claus Gade

Det var lige så professionelt, som vi havde fået at vide, det ville være. Der blev ydet en utroligt god service til vores gæster, og så havde vi endda en specialopgave til ham, som han løste til UG.

Så har han jo en humor af en anden verden, og alle morede sig helt utroligt meget. Jeg kan kun anbefale Birger Vest som et meget, meget underholdende indslag.

KK Electronic | Alfred Saxosen

Gæsterne var vældigt imponerede over alle dine tricks! Walk-around Magic var helt perfekt underholdning til en fest med blandede gæster, som ikke alle kendte hinanden på forhånd. Udover gode grin gav det også en masse at snakke om ved bordene. Dine tryllerier var helt klart med til at gøre vores fest fantastisk!

Damco | Merete Møller Christensen

Der var både sjov og spas, samtidig med at folk blev snydt, så vandet drev af dem. Vi fik lige den type underholdning ved vores julefrokost, vi søgte. Folk fik en stor oplevelse og der blev både grinet og klappet meget.

Kvickly | Lars Borg

Du har virkelig fået store roser for din optræden til vores julefrokost. Jeg har ikke hørt en eneste dårlig kommentar, fra de 220 gæster som blev underholdt af dig. Du får de bedste anbefaling herfra.

Verdo | Mads Lemvigh

Der er rigtig god feedback på din optræden i Søllerød. Der var stor jubel blandt tilskuerne, og de har begejstrede fortalt vidt og bredt om din optræden til mange kolleger. Så tommelfingeren vender ubetinget opad herfra DONG.

Dong Energy | Martin Darling

Jeg havde Birger Vest til under min reception at underholde gæsterne. Han gjorde det fremragende, og det fungerede virkelig godt – han skabte god underholdning, grin, forundring og samtaler på tværs mellem gæsterne.

Jeg kan anbefale ham til lignende lejligheder, og vil bestemt gøre brug af ham igen – måske jeg næste gang kan gennemskue, hvad han gør!

Interlex Advokater | Jesper Ørskov Nielsen

De fleste tryllekunstnere har forbehold over for live optrædener på tv, men ikke Birger Vest. Det kræver en enorm teknik, at udføre selv simple tryllekunstner, når kameraerne er zoomet helt ind på udførelsen af tricket.

Intet må gå galt, og det gjorde det heller ikke, da vi havde besøg af Birger Vest i studiet til optagelserne af vores store juleshow på dk4. Birger underholdte både seerne og gæsterne i studiet med sin drengede charme og store talent.

dk4| Dean Strange

På Museum Jorn kan vi på det varmeste anbefale Birger Vest som en dygtig, lødig og professionel tryllekunstner. Vi har anvendt ham som entertainer til ferniseringen på årets børneudstilling 2014.

Han formåede at tryllebinde og skabe latter blandt store og små gæster. Det er første gang, vi har anvendt en professionel tryllekunstner, men det er bestemt ikke sidste gang, vi anvender Birger Vest.

Museum Jorn | Malene L. Thomassen

Vi har ved to separate, og meget succesfulde, lejligheder haft glæden af at have Birger Vest med os, når vi har stået på stand med vores forening. Begge gange har Birger tiltrukket standen stor opmærksomhed med fantastiske tryllerier og andre små morsomheder.

Det der omgiver standen, er høj latter, hvin og forbløffelse, og hvad er bedre end det, når man prøver på at markedsføre sit produkt?

Birger kan man kun holde af, når han tager fusen på én gang på gang. Selv har jeg nu oplevet hans show i en del timer, og jeg er stadig målløs. Har kun rosende ord tilovers for denne ‘magiker’.

Aarhus School of Business | Thomas Cornelius

Det var en utrolig oplevelse du leverede ved mine forældres guldbryllup. Alle var begejstrede og hyggede sig enormt sammen med dig. Mine forældre taler stadig med begejstring om din optræden og var glade for de begge blev involveret i dit show. Herfra skal lyde et stort tak.

Vibeke Hald

Festen forløb rigtig godt, men du havde jo også sørget for at varme gæsterne op med en yderst professionel og sjov underholdning. Vi har alle kun roser herfra. Tak fra os.

Leif Christensen

Tak for dit indslag til Emmas konfirmation. Inddragelsen af vores datter, samt nogle af gæsterne virkede super godt. Kan absolut anbefales til en konfirmationsfest.

Puk Vestergaard

Tak for fremragende underholdning. Morsom, imponerende og helt diskret – lige hvad vi ønskede. Der var ping-pong af forundring, grin og spekulative miner rundt i lokalet, og der er stadig nogle, der grubler over din fingerfærdighed: “Hvordan søren kan det lade sig gøre?” Vi havde en helt perfekt bryllupsfest.

Mette Juel Knudsen

Jeg kan varmt anbefale Birger Vest som et underholdende indslag til fx en fest. Det var både rigtig sjovt og magisk! Det var en super oplevelse, der gjorde mine forældres guldbryllup ekstra speciel!

Heine Busch Thomsen

Et godt, humoristisk og gennemført show med udgangspunkt i de interesser, som vores selskab havde. Du inddrog mange af deltagerne, hvilket gjorde det sjovt og personligt at se. Det skabte glæde, grin og forundring og det er absolut et gensyn værd!

Lajla Villumsen

Vi blev anbefalet at kontakte Birger Vest som heldigvis havde tid og lyst til at køre over bæltet til København. Han kom i god tid og gik i gang lige efter middagen, til stor overraskelse for børn og voksne. Birger Vest tryllebandt alle fra det øjeblik han gik i gang med sit show.

Nicolaj og Ditte Stilling Borchorst

Birger Vest har underholdt mig og mine gæster i anledning af min 60 års fødselsdag. Det var helt igennem en dejlig oplevelse. Både børn, unge og ældre blev underholdt på en rigtig god måde.

Indslaget med trylleri på en meget professionel måde, krydret med humor og inddragelse af gæsterne og blev modtaget rigtig godt. Han er god til at skabe en stemning, og jeg vil varmt anbefale Birger Vest.

Tak fordi du gav mig og mine gæster en sjov og god oplevelse, som vi vil huske længe.

Karen Andersen

MANGE TUSIND TAK, fordi du var med til at gøre vores konfirmationsfest for Johan og gæster uforglemmelig! Både børn og voksne var meget begejstret.

Ivar og Pia

Takker for inspirerende og god underholdning – der snakkes stadig om dig. Ja, altså positivt.

Jan Lindy Berg Nielsen

Jeg bliver ved med at få positive tilbagemeldinger fra mine gæster til min 60 års fødselsdag. De var vildt imponeret over dit show, så jeg kan kun være superglad for at jeg fandt dig.

Poul Hansnæs

Tak for fantastisk underholdning ved Fredes konfirmation i Tranbjerg. Vi diskuterer stadig hvordan dælen de forskellige tricks lykkes.

Gitte Bundgaard Aarslev

Tak for en dejlig dag med god underholdning for Ejerlauget. Du var god til at få alle med i underholdningen, og der blev en god stemning i salen. Alle havde en god dag.

Toftegårdsparkens Ejerlaug | Finn Petersen

Tusind tak for et forrygende show i vores Klub. Det var en fornøjelse og du har nok allerede modtaget andre bookninger – da jeg har videregivet dine data til flere medlemmer.

Morten Poulsgaard

Tak for dit show til min 50 års fødselsdag. Alle jeg har talt med har udtrykt stor begejstring.

Søren Jensen

Jeg har fået rigtig mange gode tilbagemeldinger på dit show, så vi er meget tilfreds kunde.

Forsikringsakademiet | Andrea Almbjerg

Birger Vest har en formidabel evne til at fange børnenes opmærksomhed, de var engagerede og koncentrerede under hele forestillingen. Han levede fuldt ud op til forventningerne.

Sygehus Himmerland | Malene Wendtland

Tryllekunstner Birger Vest tryllebandt de fremmødte og showet vakte stor glæde hos både børn og voksne! Vi kan varmt anbefale Birger Vest og hans show.

Sparbank | Birte Lund Lauridsen

Jeg vil sige tak for en rigtig god aften med din underholdning, du var rigtig god til at få folk med i din show. Hvis vi en anden gang har brug for underholdning vil vi kontakte dig igen, da vi ved det så bliver en god aften.

rengoering.com | Henrik Dencker

Vi har gennem flere år, haft tryllekunstner Birger Vest til at komme og overraske børnene med et sjovt og meget underholdende trylleshow.

Vi voksne morer os ligeså meget som børnene og vi må sige at Birger i allerhøjeste grad har evnen til at få alles opmærksomhed gennem hele forestillingen. Vi vil meget gerne anbefale Birger Vest – Det er ren magi for sjælen!

Mødrehjælpen i Aarhus | Birgitte Heilskov

© 2005-2021 | Vest Entertainment | CVR: 32877397
Cookie- og privatlivspolitik