Underholdning til firmafest

Det var lige så professionelt, som vi havde fået at vide det ville være. Der blev ydet en utroligt god service til vores gæster, og så havde vi endda en specialopgave til ham, som han løste til UG. Så har han jo en humor af en anden verden, og alle morede sig helt utroligt meget. Jeg kan kun anbefale Birger Vest som et meget, meget underholdende indslag.

– KK ELECTRONIC | ALFRED SAXOSEN

Der er rigtig god feedback på din optræden i Søllerød. Der var stor jubel blandt tilskuerne, og de har begejstrede fortalt vidt og bredt om din optræden til mange kolleger. Så tommelfingeren vender ubetinget opad herfra DONG.

– DONG ENERGY | MARTIN DARLING

Gæsterne var vældigt imponerede over alle dine tricks! Walk-around Magic var helt perfekt underholdning til en fest med blandede gæster, som ikke alle kendte hinanden på forhånd. Udover gode grin gav det også en masse at snakke om ved bordene. Dine tryllerier var helt klart med til at gøre vores fest fantastisk!

– DAMCO | MERETE MØLLER CHRISTENSEN

Tak for en rigtig god aften med din underholdning, du var rigtig god til at få folk med i dit show. Hvis vi en anden gang har brug for underholdning vil vi kontakte dig igen, da vi ved det så bliver en god aften.

– RENGOERING.COM | ADM. DIREKTØR HENRIK DENCKER

Skal virksomheden holde firmafest

 – og skal medarbejderne have en særlig oplevelse?

Underholdning til firmafest

Underholdning til firmafest

Underholdning til firmafest

Underholdning til firmafest

Underholdning til firmafest

© 2005-2023 | Vest Entertainment | CVR: 32877397

Cookie- og privatlivspolitik