Underholdning til fødselsdag

Birger Vest har underholdt mig og mine gæster i anledning af min 60 års fødselsdag. Det var helt igennem en dejlig oplevelse. Både børn, unge og ældre blev underholdt på en rigtig god måde.

Indslaget med trylleri på en meget professionel måde, krydret med humor og inddragelse af gæsterne og blev modtaget rigtig godt. Han er god til at skabe en stemning, og jeg vil varmt anbefale Birger Vest. Tak fordi du gav mig og mine gæster en sjov og god oplevelse, som vi vil huske længe.

– KAREN ANDERSEN

Tak for dit show til min 50 års fødselsdag. Alle jeg har talt med har udtrykt stor begejstring.

– Søren Jensen

Vi blev anbefalet at kontakte Birger Vest som heldigvis havde tid og lyst til at køre over bæltet til København. Han kom i god tid og gik i gang lige efter middagen, til stor overraskelse for børn og voksne. Birger Vest tryllebandt alle fra det øjeblik han gik i gang med sit show.

– NICOLAJ OG DITTE STILLING BORCHORST

Jeg bliver ved med at få positive tilbagemeldinger fra mine gæster til min 60 års fødselsdag. De var vildt imponeret over dit show, så jeg kan kun være superglad for at jeg fandt dig.

– POUL HANSNÆS

Til 18, 30, 40, 50, 60, 70, 80 og 90 års fødselsdagsfester

– eller hvor mange lys der er i kagen!

Underholdning til fødselsdag

Underholdning til fødselsdag

© 2005-2023 | Vest Entertainment | CVR: 32877397

Cookie- og privatlivspolitik