Udtalelser


Der er rigtig god feedback på din optræden i Søllerød. Der var stor jubel blandt tilskuerne, og de har begejstrede fortalt vidt og bredt om din optræden til mange kolleger. Så tommelfingeren vender ubetinget opad her fra DONG.

Martin Darling, Dong Energy


Det var lige så professionelt, som vi havde fået at vide, det ville være. Så har han jo en humor af en anden verden, alle morede sig helt utroligt meget. Jeg kan kun anbefale tryllekunstner Birger Vest som et meget, meget underholdende indslag.

Alfred Saxosen, KK Electronic


Gæsterne var vældigt imponerede over alle dine tricks! Walk-around Magic var helt perfekt underholdning til en fest med blandede gæster, som ikke alle kendte hinanden på forhånd.

Udover gode grin gav det også en masse at snakke om ved bordene. Dine tryllerier var helt klart med til at gøre vores fest fantastisk!

Merete Møller Christensen, Damco


Birger underholdte både seerne og gæsterne i studiet med sin drengede charme og store talent.

Dean Strange, dk4


JULEFROKOST

Du har virkelig fået store roser for din optræden til vores julefrokost. Jeg har ikke hørt en eneste dårlig kommentar, fra de 220 gæster som blev underholdt af dig. Du får de bedste anbefaling herfra.

Mads Lemvigh, Verdo


Vi havde Birger Vest til at underholde til virksomhedens julefrokost. Det var både sjovt og dybt professionelt. Hans underspillet humor og ikke mindst hans dybt imponerende trylleri, gik ind hos alle.

Vi siger stadigvæk til hinanden “hvordan gjorde han det”? Birger Vest får mine bedste anbefalinger.

Claus Gade, Poul Gade Skilte


Der var både sjov og spas, samtidig med at folk blev snydt, så vandet drev af dem. Vi fik lige den type underholdning ved vores julefrokost, vi søgte, og især, når trylleriet foregik helt nede ved bordene, fik folk en stor stor oplevelse. Han bruger god tid på publikum og inddrager publikum, og der blev både grinet og klappet meget.

Lars Borg, Kvickly


Fødselsdag

Birger Vest har underholdt mig og mine gæster i anledning af min 60 års fødselsdag. Det var helt igennem en dejlig oplevelse. Både børn, unge og ældre blev underholdt på en rigtig god måde. Indslaget med trylleri på en meget professionel måde, krydret med humor og inddragelse af gæsterne og ikke mindst mine børnebørn, blev modtaget rigtig godt.

Han er god til at skabe en stemning, og jeg vil varmt anbefale Birger Vest, da hans optræden giver et rigtig godt indblik i den fantastiske “verden”, som kaldes trylleri.

Tak fordi du gav mig og mine gæster en sjov og god oplevelse, som vi vil huske længe.

Karen Andersen


Vi blev anbefalet at kontakte Birger Vest som heldigvis havde tid og lyst til at køre over bæltet til København. Han kom i god tid og gik i gang lige efter middagen, til stor overraskelse for børn og voksne. Birger Vest tryllebandt alle fra det øjeblik han gik i gang med sit show.

Nicolaj og Ditte Stilling Borchorst


KONFIRMATION

MANGE TUSIND TAK, fordi du var med til at gøre vores konfirmationsfest for Johan og gæster uforglemmelig!
Både børn og voksne var meget begejstret.

Ivar og Pia


Tak for fantastisk underholdning ved Fredes konfirmation i Tranbjerg. Vi diskuterer stadig hvordan dælen de forskellige tricks lykkes.

Gitte Bundgaard Aarslev


Tak for dit indslag til Emmas konfirmation. Inddragelsen af vores datter, samt nogle af gæsterne virkede super godt. Kan absolut anbefales til en konfirmationsfest.

Puk Vestergaard


Konfirmationsfesten forløb rigtig godt, men du havde jo også sørget for at varme gæsterne op med en yderst professionel og sjov underholdning. Vi har alle kun roser herfra. Tak fra os.

Leif Christensen


BRYLLUP

Tak for fremragende underholdning. Morsom, imponerende og helt diskret – lige hvad vi ønskede. Der var ping-pong af forundring, grin og spekulative miner rundt i lokalet, og der er stadig nogle, der grubler over din fingerfærdighed: “Hvordan søren kan det lade sig gøre?” Vi havde en helt perfekt bryllupsreception.

Mette Juel Knudsen


Et godt, humoristisk og gennemført underholdning med udgangspunkt i de interesser, som vores selskab havde. Du inddrog mange af deltagerne, hvilket gjorde det sjovt og personligt at se. Det skabte glæde, grin og forundring og det er absolut et gensyn værd!

Lajla Villumsen


GULDBRYLLUP

Jeg kan varmt anbefale Birger Vest som et underholdende indslag til fx en fest. Det var både rigtig sjovt og magisk! Det var en super oplevelse, der gjorde mine forældres guldbryllup ekstra speciel!

Heine Busch Thomsen


Det var en utrolig oplevelse du leverede ved mine forældres guldbryllup. Alle var begejstrede og hyggede sig enormt sammen med dig. Mine forældre taler stadig med begejstring om din optræden og var glade for de begge blev involveret i dit show. Herfra skal lyde et stort tak.

Vibeke Hald


Booking af Birger Vest

open